miercuri, 19 iunie 2024

Al treilea râu

Am lăsat în urmă căldura insuportabilă a orașului și am pornit către un alt râu din zona mea de interes, al treilea din acest an.
După ce am părăsit drumul național, puțin soft-enduro și iată-mă din nou pe marginea râului după aproape un an de zile.
Nu știam la ce să mă aștept dată fiind apa cam tulbure.
La capăt de leader ca de fiecare dată o muscă uscată, una din muștele pe care le-am testat aici pentru prima oară în urmă cu ceva ani: Challenged May fly emerger.
Ceva timp nu s-a întâmplat nimic și în minte a început să-mi încolțească ideea că probabil această ieșire va fi una din categorie Ieșirea contează!
Apoi, chiar dacă asta a cam devenit un clișeu, o dată cu înaintarea în amonte lucrurile au început să se schimbe și capturile, dar și ratările, și-au făcut apariția făcând ca starea mea de spirit să se schimbe radical.
N-au fost mulți și nici mari, dar mi-au adus multă bucurie în suflet.
La fel de mult m-a bucurat vederea alevinilor în diverse porțiuni ale râului semn că păstrăvul prosperă în ciuda vicisitudinilor.
Jocul de lumini din mijlocul pădurii și de pe malul râului a creat scene greu de ignorat și pe care ici-colo am încercat să le imortalizez.
Din păcate pe finalul partidei aveam să se constat apariția unui alt drum forestier secundar care trecea prin albie și iată o altă sursă a tulburării apei pe lângă cea a ploilor căzute cu ceva zile în urmă...
La întoarcere, pe drumul forestier, mi-a tăiat calea o căprioară!
Una peste altă o ieșire reușită!
 













 
Varianta video aici!
Până la o nouă postare, lansări precise și pești pofticioși! 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu